lauantai 23. kesäkuuta 2012

jetlagged juhannus

Hei taas! Lento New Yorkista saapui Helsinkiin eilen aamulla ja jatkoimme matkaa lähes samoin tein Pohjanmaalle mieheni vanhempien luo juhannuksen viettoon. Nyt kun takana on yksi kokonainen nukuttu yö (kröhöm, unet venyivät lähes kahteen iltapäivällä), pystyy muotoilemaan kutakuinkin kokonaisia lauseita. Nykistä on tulossa postauksia lähipäivinä; nämä kuvat ovat eiliseltä juhannuslounaalta.




Rasva- ja hiilihydraattipitoiseksi muodostuneen matkadieetin jälkeen oli luksusta saada eteensä raikasta salaattia, uusia perunoita, silliä, savustettua lohta ja siikaa... Herkut nautittiin ulkona aurinkoisessa ja juuri sopivan lämpimässä kesäsäässä - mikä raikas tuulahdus verrattuna suurkaupungin +35 asteeseen tai vaihtoehtoisesti sen jäätävän kylmiksi ilmastoituihin sisätiloihin.



Ei ole edes haikea olo, vaikka vietänkin kesälomani viimeisiä päiviä. Kesähän on vasta korkattu! Minulla on lisäksi tulossa hieman pitempiä vapaita myös heinä- ja elokuussa. Mukavaa juhannusviikonlopun jatkoa sinne ja palataan pian matkajuttujen merkeissä.

4 kommenttia:

  1. Nam mitä kuvia... ja jään suurella mielenkiinnolla odottelemaan New York -postauksiasi!

    nimim. syntymäpäivälahjaksi lentoliput New Yorkiin saava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olkoon sekä synttäreistä että lipuista!

      Poista
  2. Hei, me ollaankin oltu samaan aikaan nycissä! :)) Siellä oli tosi kuuma, vai mitä? Teillä oli varmasti upea reissu, postailuja odotellessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä taidettiin olla, luin sinunkin postauksesi, hauska sattuma! Ei kuitenkaan vissiin samalla lennolla... Ja hitsi, että olikin kuuma!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.