torstai 10. toukokuuta 2012

palautetta Biothermille

Tammikuussa kirjoittelin ihonhoitotuotteistani, joihin kuuluu muun muassa Biothermin voiteita ja puhdistusaineita. Päivittelin silloin, kuinka pitkään käyttämäni Aquasource-geelivoide oli tuntunut aivan eri tuotteelta kuin aiemmin. Syy selvisi nyt. Se nimittäin oli eri tuote. Totuus kävi ilmi Rillan blogipäivityksestä. Biotherm on ilmeisesti noin vuosi sitten uudistanut ihonhoitosarjaansa, ja vanhan kuivalle iholle suunnatun Aquasource-geelivoiteen rinnalle on lanseerattu erittäin kuivalle iholle tarkoitettu geelibalsami. Epähuomiossa olin ottanut hyllystä tämän tuotteen.



En ota yksin omille niskoilleni tätä virhettä. Sekä voiteiden pahvipakkaukset että niiden purkit muistuttavat erehdyttävästi toisiaan. Oikeastaan ainoa ero on pahvipakkauksen vasemmassa alareunassa oleva teksti "dry skin" / "very dry skin" sekä tietysti kääntöpuolen pikkupräntti. Myös lasipurnukoiden etiketit ovat identtiset - erot löytyvät vasta, kun vaivautuu lukemaan tekstin. Lasipurkin läpi tuotteet myös näyttävät samanlaisilta, mutta balsami on paljon geeliä paksumpaa ja rasvaisempaa. Erittäin kuivasta ihosta kärsivälle se saattaa olla juuri oikea tuote, mutta oma ihoni ei kyennyt imaisemaan voidetta. Se jäi valkoisiksi laikuiksi kasvoille ja rullasi ikävästi meikin alla.



Tänään kävin ostamassa uuden purkin. Syynäsin pitkään pahvipakkauksia, jotta varmasti ottaisin oikean. Tähän geelivoiteesen olen edelleen tyytyväinen. Biothermin voiteita on muuten Stockalla tämän kuun kanta-asiakasalennuksessa...

4 kommenttia:

  1. Siis whaaat?? Mitä ne nyt noin ovat menneet tekemään? Käytän Biothermiä aika ajoin ja olen vain katsonut, että ostan vaaleansinisen purkin pinkin sijaan, kun ihoni ei ole niin kuiva. Nyt pitänee syynätä tarkemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä vaaleansinisissäkin on vissiin nyt kahta eri laatua jos en ihan väärin muista...

      Poista
  2. Mulla on ollut tuota vaaleanpunaista voidetta joskus muutamia vuosia sitten, ja muistelisin, että silloin purkki oli erin näköinen. Matalampi ja leveämpi. Tai sitten muistan väärin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, itsekin muistelisin, että pakkaus muuttui joitain vuosia sitten.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.