torstai 12. tammikuuta 2012

lähikuvissa meikit

Omistan vain pienen määrän meikkejä. Töissä olen aina meikattuna mutta vapaapäivinä kuljen yleensä ilman. Välillä teen lupauksia meikata useammin arkisinkin, mutta ne jäävät, sillä en osaa laittaa "vain vähän ripsaria ja huulipunaa". Kun meikkaan, laitan aina pohjan, puuterin, peitevärin, kulmat ja varjostukset ja vasta sitten vähän väriä.


Useimmat luottotuotteistani tulevat Diorilta. Eivät siksi, että olisin tehnyt erityisen laajan hinta-laatu-vertailun parhaista mahdollisista meikkituotteista, vaan yksinkertaisesti siksi, että ne ovat kauniisti pakattuja ja tuovat ripauksen luksusta elämään. Suurimmalla osalla meistä ei ole varaa astella Diorin putiikkiin vaateostoksille, mutta Diorin huulipunan ja kynsilakan voi melkein kuka tahansa Sokokselta ostaa. Ei minulla silti ole tuotteiden laadustakaan ollut valittamista.


Helena Rubinsteinin peiteväriä käytän lähinnä tummien silmänalusten peittämiseen. Nukun kyllä ihan hyvin - silmäpussit ovat lahja äidinpuoleiselta suvulta.




Normimeikkini ei sisällä voimakkaita varjostuksia luomilla. Luomivärin sijaan sipaisen yleensä luomille vain vähän aurinkopuuteria. Pieni ripaus kullanruskeaa hohdetta tästä paletista voisi korvata saman asian.


Ripsivärin pitää olla vedenkestävää Suomen sateessa ja tuulessa sekä liikuttavissa hääjuhlissa!

Näiden kuvien ottamisen myötä ostoslistalle menivät uusi kulmakynä, silmien rajauskynä, aurinkopuuteri ja huulipuna. Olen aivan satumaisen huono käyttämään huulipunaa. Yleensä pärjään pelkällä huulirasvalla, korkeintaan juhlissa saatan käyttää rajauskynää ja huulikiiltoa. Siispä huulipunavarantoni koostuu muutamasta ikivanhasta Lumene-tuotteesta. Pitäisikö lisätä uuden vuoden lupausten listaan huulipunan käyttö?

9 kommenttia:

  1. Kiva että kommentoit niin löysin tänne! Ihana uusi blogi sinulla ja todella kauniita kuvia. Olen muuten ihan samaa mieltä Diorin meikeistä, jostain syystä ostan melkein pelkästään niitä. Minä menen vähän liian usein tuolla 'vähän ripsaria ja huulikiiltoa' -linjalla, mutta noh; ainakin teen edes sen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet täällä! Heh, olen miettinyt täällä todella henkeviä jatkoajatuksia, kuten: "kertooko ihmisestä jotain se, käyttääkö hän Diorin vai Chanelin meikkejä?"

      Poista
  2. Minulla on kokemusta vain Diorin huulikiillosta, mutta olen ollut siihen todella tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Diorin lip maximizerin tuumailen minäkin hankkivani, sen kun luvataan myös hoitavan huulia...

      Poista
  3. Tupsahdin jostain blogiisi ja ihastuin kauniisi kuviisi. Taidankin jäädä seurailemaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa! Pyörähdän pian vastavierailulle;)

      Poista
  4. Pakko kysyä tuosta ripsarista. Sain vastaavan ripsivärin kesäkuussa ystävältäni tuliaisiksi lentokentän myymälästä. Mutta ripsari ei kyllä pysynyt edes normikäytössä vaan valui alaluomelle ennen iltapäivää. Olin aikeissa tehdä reklamaation, mutta en sitten saanut sitä aikaiseksi. Olisin mieluusti tehnyt sen suomalaiselle Diorin maahantuojalle, mutta en löytänyt yhteystietoja. Mutta vakuuta minut että se oikeasti jollakulla toimii :) tuntuu hullulta että tuossa ylellisessä pakkauksessa ja niinkin kuuluisassa merkillä olisi kökköä tavaraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se taitaa olla, ettei kuuluisa merkki ole välttämättä laadun tae. Voin vain sanoa, että minulla se toimii. Ripseni ovat melko suorat, lyhyet ja tuuheat enkä juuri koskaan taivuta niitä ennen ripsarin laittoa. Onkohan sillä merkitystä? Ja kyllä ripsari mullakin varisee, jos on pitkä päivä. En ole itse asiantuntija, mutta Karkkipäivä-blogissa oli taannoin ytimekäs kirjoitus aiheesta: http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/08/16/hei-mika-olisi-sellainen-ripsivari-joka-ei-varise/

      Poista
  5. Itse rakastan Diorskin Foreverin meikkivoidetta, sopii täydellisesti vähän rasvoittuvalle iholleni. Kulmat laitan Estee Lauderin kulmakynällä. Muut tuotteet ovat sitten markettikamaa, itse pidän pohjia tärkeimpänä. Kaunis, kaunis blogi Sinulla!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.